PERIOD HOME WITH CONTEMPORARY FEEL

Situated moments from Wandsworth Common, this handsome semi-detached Victorian family home was calling out for an injection of colour and personality. With an unusual open plan layout on the ground floor, we needed to zone the entertaining areas for our clients young family. We created a sophisticated area at the front for adult entertaining and a more practical, child friendly space at the rear with plenty of hidden storage. The colours flow throughout, with greens and blues complemented by accents of mustard and red.
The windows and doors at the back of the house were replaced with stunning bronze black crittall, allowing the light to flood in. The timeless hand crafted shaker style kitchen acts as a beautiful backdrop to the bespoke banquette joinery in the dining area. Even the utility and downstairs loo got the full design touch with fun wallpaper, bespoke joinery and panelling.